onsdag 29 oktober 2014

En hög nya kort

Med nya stämplar, nya dies och nya pennor (underbart roliga Distress markers) så kom också inspirationen till att göra kort. Så, här kommer en liten kavalkad:

Detta första har jag gjort med Cili-in-papers oktoberskiss nr 1 i åtanke. Det är ett så kallat CAS (Clean and simple) kort i ett lager med fina stämplar från favoritmärket Lawn Fawn:

 

Nästa kort, också Clean-and-simple, gjorde jag samtidigt när jag ändå hade stämplarna och alla färgerna framme. Lite terapeutiskt nästan att sitta och kombinera massa små stämplar såhär.

 
 
 Det här höst-inspirerade kortet är också gjort till Cili-in-papers oktobertävling, men nu skiss 2. Jag gjorde det på lite allt möjligt spill som låg på skrivbordet. Jag har limmat allt med limpistol för det ger lite extra höjd och dimension till kortet. Detta är absolut inte Clean and simple :-)Slutligen kortet jag gjorde till mamma när hon fyllde år. Behövde en stämpel för att kunna öva på färgläggning och hittade denna fina med tre pojkar från Tiddly inks. Passar ju bra hos mig. Denna har jag färglagt med Distress markers och det är så mycket roligare än jag någonsin kunde tro. Är jätteglad för mina pennor (tack maken för presenten!)

 
 
Så, det är vad jag har pysslat med det senaste. Nu är jag jättesugen på att göra vinterkort med pingviner och akvareller. Får se när jag får tid till det.

Tack för att du tittade in, lämna gärna en kommentar för det är så himla kul att få!

1 kommentar:

Ann-Charlotte sa...

Väldigt fina kort! Känns inte så "simpla" för mig ;-)