lördag 7 september 2013

Nu jäklars ska det bli pyssla av!

Jag. Är. Tillbaka... som Sean Banan säger. Äntligen har jag kommit ur pyssel-, eller snarare bloggsvackan. Kanske är jag som trollen och funkar bättre i huvudet när det inte är för varmt? Eller så är det väl som för de flesta andra att sommaren har så mycket annat att bjuda på än häng vid datorn :-)

Jag går ut hårt med ett riktigt höstigt alster. Det är till Hobbyworlds tävling som jag gjort denna. En variation på en LO jag gjort tidigare och som jag tycker så himla mycket om, så det var kul att använda lite samma tekniker och färger.


Chalkboard, "svarta tavlan", är en jättetrend just nu. Här har jag använt ett svart papper och "kritat" ner den med vit dyna för att få till effekten. Texten är skriven med världens bästa vita penna, Uniball signo White.


Några detaljbilder.
Jag är väldigt förtjust i träfigurerna
som jag målat med Distress stains.

I kameran ligger en del alster jag faktist gjort under sommaren också, så se upp för nu är bloggen igång igen :-D Nästa vecka åker jag på tre dagars scrap/pysselträff i Lilla Edet. Om jag inte kommer hem med en stor hög alster därifrån så får ni slå mig på fingrarna och ta mitt pyssel ifrån mig!

4 kommentarer:

Fia sa...

Wow, vilken comeback! Så otroligt snygg och jag gillar verkligen den här "chalkboarden" du har gjort det så snyggt! Hoppas att du får ett par underbara pysseldagar och det är så skönt att du är tillbaka i bloggvärlden!

Var rädd om dig!

Karin sa...

Jättefin layout! Riktigt höstig och fin. Gillar också träfigurerna.

Cornelia sa...

Riktigt läcker LO i sköna höstfärger och med passande dekorationer!

Beatrice sa...

Så fint Niina!
Kul att se alla härliga alster du gjort, också de från scrapträffen. Borde kika in här mera så jag också får lite inspiration. Du kan väl skicka över lite om du har nån över är du snäll? ;-) Kram!