onsdag 24 oktober 2012

Jag vann, jag vann!

Blev super-duper-glad när jag nyss surfade in på Svensk scrapbooking och ser att JAG vann den megakluriga "Alfabetsutmaningen"! Det gällde att ha något på varje bokstav i alfabetet (utom q, w, x och z) med i layouten. Det var inte lätt men jag lyckades till slut även om något kanske var krystat. Funderade på att ha den norrländska fågeln "öggla" med... men det blev en ögla istället. Ni som pratar Kalixmål fatta nog :-)

Är jättenöjd med layouten så det känns så roligt att få teamets uppskattning. Så här ser den ut:

I vimpeln står det: Bolltalang med en grym vänsterfot. Nalle siktar och skjuter...
 

Det är min bolltokiga 2-åring som stajlar på bilderna. Hans vänsterfot är GRYM och, inte för att skryta då men...jo, för att skryta, han kan till och med kasta upp bollen och sparka den i luften!!! Två år gammal!! Okej, nu lägger jag ner utropstecknen - antingen är ni redan megaimpade eller smått illmående över mitt skryt.

Sponsor för vinsten var två superföretag - Scrap-perra (en favvo!) och Creativica som ordnar de suveräna träffarna i Uddevalla som jag varit på. Ser fram emot vad de skickar mig så himla mycket!

3 kommentarer:

Karolina sa...

Åh vad fin! Vad står det på den lilla vimpeln till vänster?

Och vad har du vunnit? Random grejer? Hoppas att du blir nöjd. 8)

Aja sa...

Coolt, jättegrattis. Skrev du en lista också då på hur du hade använt alla bokstäverna?

Niina sa...

Tack för fina ord <3 Jag uppdaterade bildtexten med texten från vimpeln, och här kommer alfabetslistan:
A-akrylfärg, B-boll, C-Clean-and-simple, D-Denim, E-En-buske, F-foto,G-gem, H-hjärta, I-idrott, J-journaling, K-knapp, L-linje, M-mönster, N-Nalle ;), O-ordstämpel, P-plank, R-rundad, S-splatter, T-titel, V-vimpel, U-utomhus, Y-ylle, Å-årtal, Ä-ärtgrönt, Ö-ögla

(Clean and simple är en scrapbooking-stil. Sen har jag ju faktiskt ett X med, som bonus).