torsdag 11 oktober 2012

En timme, en utmaning

Puh! Är redigt uppe i varv. Gjorde denna layout på en timme. Klockan 20.00 presenterade Svensk scrapbooking temat Årstider och sen hade vi en timme på oss att göra en LO eller ett kort (eller båda). Så det var bara att köra! Jag började faktiskt göra ett kort och då lossnade idén till layouten. Det är lite hafsigt, men så blir det när det går fort. Det är attans bra för hjärnan och kreativiteten med en sån här utmaning! Jag vill tacka min fantastiske make som höll en skrikande två-åring stången under tiden (han ville inte lägga sig nämligen). Fotot är urkasst ser jag nu då jag fotade med mobilen, men jag hoppas den funkar för tävlingen i alla fall. Ja, klart det är en tävling med priser att vinna - varför skulle jag annars anstränga mig ? ;-)

LOn är i A4 format. Väldigt trevligt som omväxling till 30x30cm formatet som är vanligast.

4 kommentarer:

Niina sa...

Alltså, måste kommentera själv - men jag är galet nöjd med pilarna och "årstidssymbolerna"! Måste komma ihåg och återanvända det någonstans :D

Lina sa...

Vilken fin och färgglad LO du gjort!
Tack för kommentaren i min blogg. :)

Beatrice sa...

Åh den kan du vara nöjd med! Snyggt med pilarna tycker jag med! Och kul med A4-formatet. Får se om jags ka blogga min med, fast min är mer persolig/kul än snygg ;-)

Ami sa...

Jag tycker att du ska vara nöjd, den blev läcker.