torsdag 28 juni 2012

Galet produktiv med scrappandet

Jag har nog kommit på knepet för att få pysselproduktiviteten igång. Påbörja en köksrenovering! Och lämna det halvgjort. Garanterat att du vill göra massa annat skoj än att göra klart det. Så, tapetseringen har fått vänta ännu ett tag för jag var bara tvungen att göra klart min tredje layout på kort tid. Alla är med i olika utmaningstävlingar på Svensk scrapbooking, så håll tummarna för mig.

Utmaningen bestod i att välja fyra ord ur en låda och få med i sin LO.
Jag fick med många fler :)

Oh la la... lite fräck sådär. Men har man en ide så är det bara att tuta och köra.
Jag bjuder på mina bara ben i motljus och suggestiv rubrik.

En LO som det blev massa fel med... men det mesta lyckades jag nog rädda till något bra, tycker jag själv.
Tänker inte nämna vad det kan vara ;)

Nu kanske jag var dum som la upp alla tre samtidigt och i samma inlägg. Hade ju kunnat sprida ut dem och därigenom haft mer stoff för framtida inlägg. Men jag känner mig på topp rent kreativt och har full tillförsikt att jag kommer fortsätta spotta ur mig alster på löpande band. I alla fall så länge det finns sådant jag borde snickra på i köket... *suck*

5 kommentarer:

Susanne sa...

Så fint! Men det här är någon slags digital scrapbooking?

Niina sa...

Nej nej, det är helt...analogt. Bara papper och sax och lim och stämplar + en massa hantverkande :) Digitalt är också kul, men inte lika utmanande (för mig som har koll på pixlarna men inte kan klippa rakt för mitt liv...).

Jeanette Nyström sa...

Läckra LO:s! Stjärnorna på den översta LO:n är det stämplar? I så fall vilket märke? Så läcker effekt med dem. Liftvarning:)!

Niina sa...

Tackar! Stjärnorna (de flesta) är från ett Hero Arts clearstamps set som jag tror heter Galaxy of Stars. Väldigt användbart!

Tigerblomma sa...

Jättefina LO:er! Jag blir sugen på att scrappa mer. Jag tror jag har gjort sammanlagt 5 LO så här långt i mitt liv. Tack för påhälsningen hos mig.