onsdag 4 juli 2012

Äntligen är katten ur lådan!

...som det gamla engelska talesättet lyder och jag kan berätta en hemlighet. Jag ska vara ambassadör för en jättemysig nätbutik som heter Sirapiparis! Jag är så himla glad att jag blev vald och det ska bli jättespännande att göra alster, ge tips och göra tutorials på butikens blogg. Det är två andra jätteduktiga pysslare/scrappare som delar uppdraget med mig och det ska bli kul att inspireras och skapa ihop med dem. Puh, hemligheter är alltid bäst när de får delas med andra :-D

Spana in mina medambassadörers bloggar också!
http://alifeofcrafts.blogspot.se/
http://www.sockergrynet.se/

4 kommentarer:

Beatrice sa...

Hej Nina! Ja, visst är det kul när man äntligen får berätta! :-) Ska bli så skoj! Tack för dina kommentarer på min blogg. Jag insåg när jag tittade på din blogg nu att jag tittat på flera av dna alster förut, på Svensk scrapbooking forumet. Mycket fint du gör! Gillar speciellt din LO med rubriken "kolla en kamera". Sån härlig känsla i den layouten.
Jag borde också blogga denna nyhet såklart (snarast!), men är mitt uppe i superrensningen av vårt gemensamma hobbyrum just nu (kommer knappt fram till datorn). Vi ska flytta 1 augusti och dessutom hinna med semester där emellan... Så det är bara att hugga i! Men snart kommer det nog ett hojtande från mig med! Lägger i mig som följare hos dig. Höres vidare! Beatrice/Färgglad.

Sockergrynet sa...

Hej Nina! Grattis till ditt ambassadöruppdrag, vad roligt att äntligen få veta! :) Ser fram emot att jobba ihop! Har kikat här i bloggen och du har skapat så många snygga alster!!

sirap sa...

Hej Niina!

Kikar in på din fina blogg idag och säger hej!
Malin/Sirap i Paris

Elina sa...

Stort grattis till både dig och dem!