måndag 25 november 2013

Förra årets (misslyckade) julkort

Förra året hade jag en idé om julkort där barnen skulle låtsat spraymåla "god jul" på betongväggen nere vid tågstationen. Tanken var att texten skulle jag lägga till i efterhand i Photoshop.  Jag klädde dem som små hip-hopare, laddade upp med alla sprayburkar vi hade hemma och så körde vi ner. Den stora killen totalvägrade. På varenda bild ser han helt gråtfärdig ut, medans den lille spexar runt. Det blev ingen bild som kändes som den skulle funka som julkort och jag vart lite sur. Visade sig sedan hemma att den store hade rätt hög feber och var riktigt risig. Stackars barn med en foto-tokig mamma! Det blev ett annat foto senare när han kände sig bättre (det har jag scrappat och bloggat här).

De "misslyckade" fotona vart ändå rätt så kul och till Falköpingsträffen hade jag framkallat ett lite extra stort. Utmaningen var att ha med 7 av någonting och det blev sju pilar - utskurna, gem och stämplar. Idén var efter en layout som min idol Celine Navarro gjort en video till.


 

Verkligen super-kul layout att göra - att få kladda loss med klet och färg, i detta fall mina nya neon-färger från Hero arts. Hur fina som helst. Den blev lite rörigare än jag tänkt, men rolig.

Tack för titten!

3 kommentarer:

Stephi sa...

haha..vilken rolig text att läsa..Ja de kan gå hursomhelst med barn.Hoppas du har det bra och tack än en gång för min fina blogg

Stephi sa...

coolt..glömde jag skriva

Ulrika sa...

Haha, tack för att jag fick ett gott skratt!
Stackars barn... Men jag tror vi känner igen oss, alla foto-tokiga morsor som till varje pris ska ha speciella foton!
Jag har också gjort en del i mina dar! Supercool layout och snygga detaljer!