söndag 23 september 2012

Halli, hallå i skördetid

Jomenvisst är jag kreativ! Bara inte nog för att det ska synas på bloggen :) Har haft en liten svacka med många halvfärdiga projekt... och ingen lust att fota. Men idag har jag pysslat hela halva dagen med goda vänner som var här för att fira min födelsedag. Är så glad och lyckligt lottad!

Här kommer ett höstigt alster som blev färdigt idag och som deltar i Scrapfabrikens septembertävling. Temat är Äpplen och skördetid. Pappren jag använt är från Bo Bunnys serie Kitchen spice. De har legat lääänge här hos mig... och nu när jag blev sugen på att göra något galet mönstrat i varma färger så kom de väl till pass :-) Det är inte ett kort utan, jag vet inte, en liten tavla bara i måttet 16 x 16 cm. Gillar den stora äppelstämpeln från Hero Arts också. Och teckensnittstämplarna från Lawn Fawn.
Dessutom har jag gett mig på att sy i papper FÖR FÖRSTA GÅNGEN! Tro det eller ej... fin teknik som jag inte behärskar till fullo än. Får öva mer helt enkelt.

Glad höstdag önskar jag er alla!

7 kommentarer:

Stephi sa...

fint med härlig text.

Lotta sa...

Snyggt! kram Lotta

Emma sa...

Super smarrigt kort.. ;)

Beatrice sa...

Åh, vilket härligt kort, mysiga färger och jag är också svag för äppelmotiv. Borde kanske göra nåt jag med av alla äppelpapper/stämplar jag samlat på mig :-D

Ywonne sa...

Vilka härliga färger, både sensommar och höst på en gång. Passar jättefint till tavla...

Anna sa...

Superfint!! Härlig höststämning den ger.. Det är sån höstkänsla man vill få fram.. Inte tänka på regn och rusk.

Kram Anna

Mia sa...

Åh - vilket superläckert kort! Love it!
Kram Mia