söndag 19 augusti 2012

Ett tävlingsbidrag med tre stora trender

Ni som inte scrappar kanske inte vet att scrapbooking är väldigt trendkänsligt. Varje säsong dyker det upp stilar, färger och tekniker som är extra "heta". Jag inspirerades av en bild i Mollys scrapbookings augustitävling och snappade upp hela tre trender ur bilden. Metall, pilar och "ombre" som jag inte hittat någon bra översättning för men gradering kanske... eller skuggning. I alla fall ser ni effekten på cirklarna bakom fotot. De har jag gjort genom att måla med Mr Huey's color mist i färgen Cameo. Pilarna i metall är gjorda i aluminiumtejp från Biltema. Väldigt roligt material som jag känner kommer dyka upp lite här och där i mina alster.



Fotot är på pojkarna när vi var på Smögen i somras. De var så söta! Jag hade köpt ett fyrpack yoghurt med såklart fyra smaker. Hur ska det här gå nu då? tänkte jag. Det blir ju lätt kiv. Men de valde varsina smaker och sen satt de och matade varandra en lång stund så de bägge fick smaka av alla. Ljuvliga ungar, när de är så goa. Jag smög runt med kameran och fotade massa bilder. Den här var kanske inte den tekniskt bästa, men den hade mest känsla. Och det är minst lika viktigt :)

Tack för titten!

4 kommentarer:

Elina sa...

Jag gillar dina pilar, har du stansat eller klippt för hand?

Beatrice sa...

Åh vilken härlig LO! :-) Och visst är det mysigt när syskonkärleken tar sig uttryck i just kärlek (och inte kiv...)

Niina sa...

Tack fina ni! Pilarna är stansade med en fyrkantstans. Och sen ituklippta. Sen har jag klippt för hand de tunnare pilarna (försökte med stansen men det blev för litet).

Lilo sa...

Så jättefint! Och kul att du beskrivit lite hur du gjort! =)