måndag 27 augusti 2012

Ny bild på LO

Märkte att fotot på mitt förra inlägg blev lite "sönderredigerat". Fotade med iPhone och redigerade i Photoshop-appen så det var lite svårt att avgöra hur det faktiskt blev. Så här kommer den igen + en detalj bild.
Dessutom vill jag berätta hur härligt det var att sitt och pyssla med likasinnade. Att kunna börja en diskussion om komposition, balans och färger och folk förstår en! Det saknar jag, känner mig lite ensam i mitt pysslande ibland. Så jag måste på fler träffar :) Även om det är grymt jobbigt att packa, släpa på och packa upp sina grejjer...

Bilden då på kära maken som dricker öl. Haha, skrattade gott åt detaljerna jag la till - mycket humor i denna. :) Och kärlek, såklart.

De små stjärnorna är en favorit! De är av trä och är jättefina som de är eller att färga in med till exempel distressed-färger. Sirap-i-paris har dem och tar förhoppningsvis in fler varianter små trädekorer från Studio Calico.

Detaljbild, där jag lyckats fota så det guldiga fotohörnet syns.

4 kommentarer:

Tigerblomma sa...

Läcker!

Emma sa...

Himla läcker lo! :)

Beatrice sa...

Vad kul det låter, har inte lyckats ta mig iväg på nåt sånt där än, men det hade varit skoj att prova nån gång. För du har ju rätt i att det lätt kan bli lite ensamt att bara sitta själv.

Lilo sa...

Kika i Mollybloggen! ;)