torsdag 12 februari 2015

Alla hjärtans dag-kort och 40-årskort med regnbågsfärger

Nästan all min pysseltid numer går åt till Project Life. Rättare sagt planera och redigera foton för mitt album. 2013 är nästan klart, och för 2014 håller jag på att redigera augustis bilder. Det tar sån tiiiid... Jag vill gärna börja ett album för 2015 också men måste komma på ett sätt att effektivisera så jag kan göra det roliga bitarna, dekorera och så.

In emellan har jag hunnit med några kort också som jag tänkte visa nu. Det första är ett alla hjärtans dag-kort till Hobbyworlds tävling. Utmaningen är att inte använda några av de traditionella färgerna (rött-rosa osv). Jag hade länge velat färglägga den här fina draken från Lawn Fawn i blå toner med mina distresse markers så det passade ju bra. Sen satte jag texten själv i photshop, skrev ut, fyllde i med embossingpenna och embossade i vitt. Efter det använde jag distresserna och en "vått-i-vått" teknik. Så här blev det:



Nästa kort är ett 40-årskort till en kollega. Det var lite slitigt att få till regnbågen men när jag väl klurat ut det var det riktigt kul. Sådana här kort kan se rätt enkla ut men det ligger en hel del arbete bakom. Han blev glad i alla fall, och det är det roligaste med att göra personliga kort.



Nu har jag ett par till utmaningar som är igång på olika bloggar som jag vill delta i så jag får väl hamna ännu mer efter med Project Life-pysslandet... nåväl, inget att göra. Dygnet har ju bara så många timmar!

Tack för titten! Lämna gärna en kommentar, så jag vet vem som vart här :)

5 kommentarer:

Malin ~ Lillpiga sa...

Superläckert kort! Gillar den söta draken! :) Tack för att du är med och deltar hos oss på Hobbyworld!

Mvh Malin

Tesa sa...

Jättefint kort!
Tack för att du är med och tävlar hos oss på Hobbyworld.
Kram Therese/Tesa

Jeanette Wallén sa...

Så OTROLIGT sött kort med draken - älskar hur du gjort med färgen (akvarellfeeling)!

Tack för att du är med i Hobbyworlds februariutmaning!

Kram,
Jeanette - Tettiz

Katja/MezzaNotte sa...

Så gulligt kort i fina färger.

Tack för att du är med och tävlar hos oss på Hobbyworld.
kram Katja/Mezzanotte

HelenTh sa...

Vilket jättegulligt kort! Draken är helt bedårande!

Tack för att du är med och tävlar hos oss på Hobbyworld.

Kram
Helén