söndag 27 maj 2012

Min första art journal sida

Jag kan inte tro det är sant! Jag gjorde klar kursens första uppgift. Det trodde jag aldrig, risken var större att jag bara skulle kollat på filmerna och läst materialet men aldrig hunnit/iddats göra något. Är faktiskt grymmestolt över mig själv. Lite tack vare en snäll make, och en febrig son som sov en lång stund idag... men jag gjorde det! :D Jag tänker inte gå in på vad uppgiften handlade om, tanken är lite att skriva dagbok och verkligen analysera sig själv... så jag vill inte skriva för mycket om vad det handlar om. Men resultatet ser ut så här.Tekniken behövs filas på men det kommer med tiden. Jag tänker inte vara för kritiskt mot mig själv för viktigast är inte att det är snyggt och perfekt utan att jag har roligt när jag gör det + att jag faktiskt gör det. Hurra för mig!

3 kommentarer:

LillBlomman sa...

Jätteläckert! Jag har inte hunnit först och lär inte hinna andra heller men sedan får jag sitta och jobba för fullt och ha skoj!

Annika sa...

Så läckert!!

Anonym sa...

Den här bloggen är fantastisk. Det finns ofta alla rätt info på förslagen från mina fingrar. Tack och sköta den överlägsna arbete!